Pahoittelen jo heti kättelyssä kuvien huonoa laatua, mutta kamera ei taida enää olla ihan vireessä joskaan ei kuvaajakaan. Tämän parempia kuvia en saanut aikaan, vaikka yritin rakennella joka huoneeseen itselleni kameranpidikkeen, että saisin tärähtämättömiä kuvia. No selittelyt sikseen ja tässä kuvia meidän perheen lampuista.

Sukulaisilta saatu tuulikaapin lamppu.

Roskalavalta pelastettu eteisen lamppu.

Pojan huoneen kirpparilta ostettu lasinen Smurffi-lamppu.

 

Tämä lamppu oli edellisessä asunnossa makuuhuoneen seinällä sängyn vieressä, mutta nyt se ei ole löytänyt omaa paikkaa. Lamppu on kirpparilöytö.

Myöskin sukulaiselta saatu lamppu, joka tällä hetkellä on meidän makuuhuoneessa. Tästä lampusta en aluksi tykännyt ollenkaan, mutta nyt olen kai tottunut siihen. Valo tulee kivasti läpi ja valaisee kattoonkin hauskoja kuvioita.

Kaverilta saatu keittiön lamppu.

Kirpparilta ostettu lamppu, joka roikkuu keittiön pöydän päällä.

Sukulaisilta saatu olohuoneen lamppu, jonka kuva on kaikista epäonnistunein. Tästä lampusta en pidä! Haluaisin vaihtaa edellisessä asunnossamme olleen olohuoneen lampun tähän, mutta koska tämä laitettiin "väliaikaisesti" kun muutettiin, niin se on ja pysyy. Onhan siinä se etu, että seuraavaan asuntoon kun muuttaa, niin se hienompi olohuoneen lamppu on jo valmiiksi irrallinen ja se on helppo asentaa uuteen paikkaan.

Ja viimeisinpänä muttei vähäisinpänä anopilta saatu lukulamppu.

Eli meillä kaikki lamput on peräisin joko sukulaisilta tai ystäviltä, tai ne on ostettu kirpparilta tms. Uusia ei juurikaan ole...