Päätinpä perustaa uuden blogin, jonka aiheena on lähinnä haaveilu ihan omasta kodista, sen mahdollisesta remontoinnista ja sisustamisesta niin sisällä kuin ulkonakin.

Tällä hetkellä asun perheeni kanssa luhti-talossa, johon muutimme helmikuussa. Asunnosta loppuu tila kesken, eikä loppuja muuttolaatikoita viitsitä enää edes purkaa. Haaveissa olisi löytää omakotitalo, joka olisi meidän näköinen. Talossa pitäisi olla riittävästi säilytystilaa, sillä olemme keräilijöitä, askartelu- ja harrastetiloista puhumattakaan. Pihaakin saisi olla, että pääsisi kasvattelemaan oman maan vihanneksia ja kukkia, mutta toisaalta myös miehen autoharrastuksiin ja pojan (kohta 6v.) puuhasteluihin.

Muutamaa taloa ollaan jo käyty katsomassa, mutta mikään niistä ei ole ollut se meidän talo. Ensimmäinen talo oli upea, mutta kun tontti ositettiin, naapuri tuli aivan liian lähelle. Toinen talo ei ollut mikään kaunis, mutta pihaa olisi ollut riittämiin, mutta sekään ei tuntunut meidän kodilta. Kolmanteen mies ihastui ihan valtavasti. Kun menimme sitä yhdessä katsomaan, talo olikin jo käytännössä myyty. Upea talo olisikin ollut, mutta vasta ISON remontin jälkeen. Pihaakin olisi ollut vaikka kuinka, kaikkine uima-altaineen ynnä muineen, mutta ei meidän koti sekään.

Kirjoittelen täällä uusista käänteistä ja kohteista ja sitä kotia odotellessa myöskin hieman sisustusjuttuja.